Energie vergelijken Vriescheloo Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €276


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in Vriescheloo? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk aan erkende stroommaatschappijen als UnitedConsumers of Pure Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Vriescheloo? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend check je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Per aanbieder check je de jaarlijkse kosten en de geldende cashback-korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze pagina check je handige info over gas, stroom en licht in Vriescheloo.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €278

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: het energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Vriescheloo? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Budget Energie .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Bonus Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Budget Energie €160 €13,33 €1.614,55
3 jaar Budget Energie €210 €5,83 €1.734,55
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.854,55

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Vriescheloo”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Vriescheloo:

 1. Clean Energy
 2. Leon Zeewolde
 3. Vattenfall

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Vriescheloo waar energie geleverd wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het vergt heel wat om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Oxxio.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Vriescheloo? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Vriescheloo is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en contractuele verplichtingen schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers hanteren doorgaans enorme welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €168

 1. Controleer hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw gegevens.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De aankomende aanbieder regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Vriescheloo zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Groningen. Na afloop van elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Ovezande.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet nu de aantrekkelijkste stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Interessant: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Goed om te weten: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Vriescheloo


Zo vind je de goedkoopste energie in Vriescheloo

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu snel de goedkoopste stroom in Vriescheloo (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Groningen)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
3 jarig contract
Flinke aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Flexibele of vaste prijs
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Persoonlijk advies
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Vaste prijs stroom
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Variabele gasprijzen
Flinke aanbiedingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Persoonlijke service
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Nette klantenservice
Hoge welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Aangename service
Goede aanbieding

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Overstapservice
Fikse welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Tussentijds aanpassen
Aanzienlijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Direct overstappen
Aanzienlijke acties


Prijzen gas vergelijken in Vriescheloo

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Vriescheloo? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je zonder problemen de aantrekkelijkste gasleverancier. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Bellingwedde). Een aantrekkelijke gasmaatschappij ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Gorredijk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Bellingwedde.