Energie vergelijken Lisserbroek Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €232


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Lisserbroek? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan stroomleveranciers als E.ON en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Lisserbroek? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Hierna kies je de looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend check je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van elke aanbieder tref je de jaarlijkse kosten en de geldende korting voor nieuwe klanten. Direct meer informatie lezen? Via deze pagina blader je door alle info over stroom, gas en licht in Lisserbroek.

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €231

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan ontvang je een leuke korting. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Lisserbroek? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Delta .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Premie/maand 12 maanden
1 jaar Delta €130 €10,83 €1.567,15
3 jaar Delta €330 €9,17 €1.687,15
5 jaar Delta €0 €0 €1.807,15

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels de vergelijker vergelijk je vlot en vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Lisserbroek”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van wind of de zon. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Lisserbroek:

 1. Clean Energy
 2. Innova Energie
 3. Vattenfall

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Lisserbroek waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We hebben het hier over piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van de stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is een hele uitdaging om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk alles over de maatschappij Engie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Lisserbroek? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In Lisserbroek is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden aangepast worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen + overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen geven namelijk interessante welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €185

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Spot de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie toekomstige energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Lisserbroek zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Gasselternijveenschemond.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij voor jouw woning en verbruik. Cruciaal: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Aanwijzing: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Lisserbroek


Profiteer van de goedkoopste energie in Lisserbroek

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu makkelijk de goedkoopste stroom in Lisserbroek (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Charmante service
Aantrekkelijke acties

logo essent

Essent

Slim besparen
1 jarig contract
Sublieme acties

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Flexibele stroomprijs
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Goede medewerkers
Flinke aanbiedingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Variabele gasprijzen
Prominente kortingen

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
1 jarig contract
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Betalen in termijnen
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
3 jarig contract
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Direct overstappen
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
3 jarig contract
Mooie welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Lisserbroek

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Lisserbroek? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij razendsnel de voordeligste gasleverancier. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen uit de regio (Haarlemmermeer). Een voordelige partij gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Vught.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Haarlemmermeer.