Energie vergelijken Loosdrecht Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €261


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en razendsnel energieprijzen vergelijken in Loosdrecht? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Waarschijnlijk ken jij leveranciers van stroom als bijvoorbeeld De Vastelastenbond of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Loosdrecht? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere organisatie ontdek je de energiekosten per jaar en de optionele welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Op deze pagina ontdek je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Loosdrecht.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €199

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een beperkte contractperiode. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Loosdrecht? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van NLE .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Korting Bonus/maand Totaal
1 jaar NLE €150 €12,50 €1.568,00
3 jaar NLE €180 €5,00 €1.688,00
5 jaar NLE €0 €0 €1.808,00

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van deze pagina vergelijk je gauw en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Loosdrecht”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Loosdrecht:

 1. Energiedirect.nl
 2. Huismerk Energie
 3. UnitedConsumers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Loosdrecht waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en nationale feestdagen). Welke optie voor jou het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je relatief veel van de energie rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het is een hele klus om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Lees online nu alles over de aanbieder UnitedConsumers.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Loosdrecht? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Loosdrecht is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Aanbieders hebben gewoonlijk daverende welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €136

 1. Ga na wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Je toekomstige aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Loosdrecht zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan compenseren ze je hiervoor. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Geldrop.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de voordeligste energieleverancier die past bij jouw situatie. Aanwijzing: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Interessant: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Loosdrecht


Vind de goedkoopste energie in Loosdrecht

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu makkelijk de goedkoopste stroom in Loosdrecht (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Online verbruik inzien
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Goede klantenservice
Hoge welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
3 jarig contract
Scherpe welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Snel oversluiten
Prominente kortingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Overstapservice
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Inzicht in je verbruik
Interessante acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Online verbruik inzien
Concurrerende acties

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Simpele voorwaarden
Interessante kortingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
Vaste & variabele prijzen
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Snel oversluiten
Fikse welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Flexibele of vaste prijs
Hoge aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Verbruik advies
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Loosdrecht

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Loosdrecht? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij razendsnel de meest voordelige gasleverancier. Met behulp van deze site bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Wijdemeren). Een betaalbare gas leverancier kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Wagenberg.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Wijdemeren.