Energie vergelijken Lopikerkapel Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €291


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Lopikerkapel? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Toonaangevende partijen zijn stroom maatschappijen als Vrijopnaam of NLE. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Lopikerkapel? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens check je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van elke maatschappij vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. cashback-korting. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je rijke informatie over stroom, gas en licht in Lopikerkapel.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €207

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Lopikerkapel? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Green Choice.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Green Choice €180 €15,00 €1.568,15
3 jaar Green Choice €210 €5,83 €1.688,15
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.808,15

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via de vergelijker vergelijk je vluchtig en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Lopikerkapel”. Je kunt ook filteren op energie van wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Lopikerkapel:

 1. Anode Energie
 2. Fenor
 3. Vrijopnaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Lopikerkapel met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, in de weekenden en met bijv. kerst). Welke optie voor jou het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over Liander.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Lopikerkapel? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Maar wat is precies het onderscheid? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Lopikerkapel zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders bieden namelijk goede welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €207

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Je nieuwgekozen leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het kersverse contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Lopikerkapel zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Utrecht. Na een periode van een jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Gelselaar.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet meteen de goedkoopste energiemaatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Doorslaggevend: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Interessant: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Lopikerkapel


Profiteer van de goedkoopste energie in Lopikerkapel

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu direct de goedkoopste stroom in Lopikerkapel (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Utrecht)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
3 jarig contract
Sublieme kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Sympatieke service
Scherpe aanbieding

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Sympatieke service
Aantrekkelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Flexibele gasprijs
Goede aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Diverse prijsafspraken
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Vaste prijs gas
Interessante kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Verbruik aanpassen
Goede aanbieding

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Verschillende contracten
Scherpe aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Vaste prijs gas
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Variabele gasprijzen
Fikse aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Verschillende contracten
Flinke welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Lopikerkapel

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Lopikerkapel? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je binnen een paar seconden de meest goedkope leverancier. Via onze tool bekijk je de huidige gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Lopik). Een passende leverancier achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Walem.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Lopik.