Energie vergelijken Loppersum Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €277


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Loppersum? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Hierbij kun je denken aan leveranciers van stroom zoals Essent of Powerpeers. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Loppersum? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend selecteer je de looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier check je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstpremie. Advies nodig? Hier blader je door alle info over stroom, gas en licht in Loppersum.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €219

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Loppersum? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van EnergieFlex .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Premie/maand Totaal
1 jaar EnergieFlex €190 €15,83 €1.568,20
3 jaar EnergieFlex €220 €6,11 €1.688,20
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.808,20

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels deze pagina vergelijk je snel & eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Loppersum”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Loppersum:

 1. Anode Energie
 2. Energieflex
 3. Vattenfall

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Ieder adres in Loppersum waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw energie in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Enexis.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Loppersum? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Loppersum zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En de besparing is niet mals. Energieleveranciers bieden vaak reusachtige welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €223

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en voordeligste stroomleverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw nieuwe aanbieder regelt de overstap.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Loppersum zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Groningen. Aan het einde van het jaar ontvang je een vereffening. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Gemert.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt meteen de meest aantrekkelijke stroom maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Loppersum


Zo vind je de goedkoopste energie in Loppersum

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Loppersum (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Groningen)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Dit is vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert ketels
Overstaphulp
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Verschillende contracten
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Goede medewerkers
Concurrerende kortingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Verbruik advies
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
Vaste prijs stroom
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Persoonlijk advies
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Eenvoudig afsluiten
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Nette klantenservice
Scherpe welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Verschillende contracten
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Loppersum

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Loppersum? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je in luttele seconden de meest voordelige gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en vergelijk de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Loppersum). Een interessante aanbieder kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Walsoorden.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Loppersum.