Energie vergelijken Warnsveld Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €271


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Warnsveld? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Hierbij kun je denken aan stroommaatschappijen zoals Engie of Innova Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Warnsveld? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Verder kies je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna tref je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij vergelijk je de kosten per 12 maanden en de beschikbare welkomstkorting. Hulp nodig bij kiezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je handige info over stroom, gas en licht in Warnsveld.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €264

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Warnsveld? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Qurrent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Premie Premie/maand Totaal
1 jaar Qurrent €130 €10,83 €1.616,65
3 jaar Qurrent €310 €8,61 €1.736,65
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.856,65

Bij een lang contract betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met de vergelijker vergelijk je vluchtig en gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Warnsveld”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie van windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Warnsveld:

 1. Anode Energie
 2. MAIN Energie
 3. Powerpeers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Warnsveld waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, in het weekend en met feestdagen). Welk tarief voor jullie het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Verbruik je relatief veel van jouw energie tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van Qurrent.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Warnsveld? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Warnsveld is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen binnen jouw contract wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders hebben gewoonlijk speciale welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €168

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie nieuwe maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het nieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Warnsveld zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan vind hiervoor een compensatie plaats. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Putte.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij die past bij jouw situatie. Interessant: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Hint: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Warnsveld


Ontdek de goedkoopste energie in Warnsveld

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Warnsveld (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Verbruik advies
Aantrekkelijke acties

logo essent

Essent

Levert panelen
Variabele stroomprijzen
Prominente kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Direct overstappen
Goede welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
3 jaar vast of variabel
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
1 jaar vast of variabel
Verleidelijke acties

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Vaste prijs gas
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Termijnbedrag wijzigen
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Betalen in termijnen
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Charmante service
Verleidelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Warnsveld

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, voor warm water en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Warnsveld? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je snel de goedkoopste maatschappij. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen uit de regio (Zutphen). Een interessante gasmaatschappij ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Haaren.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Zutphen.