Energie vergelijken Manderveen Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €282


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Manderveen? De keuze is vandaag de dag erg groot. Gerespecteerde organisaties zijn aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Energiedirect.nl of Leon Zeewolde. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Manderveen? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Het stelt maar weinig voor. Voer je postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (dubbele- of enkele meter). Hierna kies je de ideale looptijd van het energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend zie je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Per verstrekker check je de kosten per 12 maanden en de optionele cashback-korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Hier tref je bruikbare info over stroom, gas en licht in Manderveen.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €263

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft zijn de voordelen nog veel groter. Is dit waar? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Manderveen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Delta .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Korting/maand 12 maanden
1 jaar Delta €110 €9,17 €1.570,05
3 jaar Delta €270 €7,50 €1.690,05
5 jaar Delta €0 €0 €1.810,05

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je rap en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Manderveen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Manderveen:

 1. Allure Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Qurrent

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Manderveen waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, in het weekend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom rond de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Vrijopnaam.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Manderveen? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Manderveen is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode opnieuw bepaald worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen hebben gewoonlijk speciale welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €189

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie nieuwe energieaanbieder regelt de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Manderveen zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Overijssel. Na een periode van een jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Graauw.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt direct de goedkoopste leverancier voor jouw situatie. Interessant: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Hint: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Manderveen


Overstappen naar de goedkoopste energie in Manderveen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Bekijk nu snel de goedkoopste stroom in Manderveen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Overijssel)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Online account
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Flexibele stroomprijs
Aantrekkelijke kortingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Meerdere contracten
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

NL windenergie
Betalen in termijnen
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Online account
Prominente kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Meerdere contracten
Goede welkomstbonus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Duidelijke voorwaarden
Scherpe aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Variabele stroomprijzen
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Online account
Goede welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Variabele gasprijzen
Aantrekkelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Manderveen

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energienota. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Manderveen? Door onze gas-vergelijker te gebruiken ontdek je in luttele seconden de meest betaalbare leverancier. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en check aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Tubbergen). Een voordelige aanbieder ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Wellerlooi.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Tubbergen.