Energie vergelijken Meeuwen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Meeuwen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Toonaangevende partijen zijn stroomleveranciers als bijvoorbeeld Anode Energie of Pure Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Meeuwen? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Hierna kies je de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna ontdek je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke maatschappij vind je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstkorting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Hier ontdek je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Meeuwen.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €255

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortstondige contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Meeuwen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Green Choice .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Green Choice €130 €10,83 €1.571,65
3 jaar Green Choice €270 €7,50 €1.691,65
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.811,65

Bij een lang contract betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Meeuwen”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Meeuwen:

 1. Eneco
 2. Engie
 3. NLE

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Meeuwen waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw energie op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Oxxio.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Meeuwen? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Meeuwen zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen worden herberekend. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Aanbieders stunten met aantrekkelijke welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €256

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jouw toekomstige leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het nieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Meeuwen zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Haaften.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft in een oogopslag de meest voordelige leverancier die past bij jouw situatie. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies de datum van overstappen. Noemenswaardig: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Meeuwen


Profiteer van de goedkoopste energie in Meeuwen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Selecteer nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Meeuwen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
1 jarig contract
Mooie welkomstbonus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Behulpzame service
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Contract wijzigen
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Flexibele of vaste prijs
Scherpe aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
2 jarig contract
Mooie aanbieding

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Snel af te sluiten
Mooie welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Diverse prijsafspraken
Interessante acties

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Persoonlijk advies
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Vriendelijke service
Scherpe welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Diverse prijsafspraken
Aanzienlijke acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Duidelijke voorwaarden
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
2 jaar vast of variabel
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Meeuwen

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Meeuwen? Met behulp van onze gas-vergelijker check je gelijk de meest betaalbare aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Kies de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en check de laagste gastarieven voor jouw woning (Aalburg). Een geschikte maatschappij aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Westhoek.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Aalburg.