Energie vergelijken Middelharnis Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €238


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en haastig energieprijzen vergelijken in Middelharnis? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn leveranciers van stroom als Vrijopnaam of HVC. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Middelharnis? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend tref je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere maatschappij zie je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina vind je alle info over gas, stroom en licht in Middelharnis.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €191

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Middelharnis? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Eneco .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Duur Leverancier Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €180 €15,00 €1.572,65
3 jaar Eneco €150 €4,17 €1.692,65
5 jaar Eneco €0 €0 €1.812,65

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van deze website vergelijk je razendsnel en vloeiend de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Middelharnis”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Middelharnis:

 1. Allure Energie
 2. Fenor
 3. NLE

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Middelharnis waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en met feestdagen). Welke van deze opties het beste is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van de energie op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het valt soms tegen om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Clean Energy.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Middelharnis? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Middelharnis zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken wisselen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijs en tarief-ontwikkelingen is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je je bestaande energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers hanteren doorgaans immense welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €245

 1. Achterhaal wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en voordeligste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Je toekomstige leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Middelharnis zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zuid-Holland. Na afloop van elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Handel.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt nu de meest voordelige stroomaanbieder voor jouw situatie. Noemenswaardig: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Interessant: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Middelharnis


Overstappen naar de goedkoopste energie in Middelharnis

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu makkelijk de goedkoopste stroom in Middelharnis (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Zuid-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Persoonlijke service
Mooie welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert ketels
Online verbruik inzien
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Aangename service
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Contract wijzigen
Hoge aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Verschillende contracten
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Eenvoudig afsluiten
Verleidelijke acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
2 jarig contract
Mooie welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Nette klantenservice
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Snel oversluiten
Hoge aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Snel overstappen
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Overstaphulp
Flinke aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Middelharnis

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Middelharnis? Door onze gas-vergelijker te gebruiken ontdek je zonder moeite de voordeligste gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind aantrekkelijke gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Goeree-Overflakkee). Een betaalbare gasmaatschappij achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Wijchen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Goeree-Overflakkee.