Energie vergelijken Minnertsga Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €257


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Minnertsga? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Erkende organisaties zijn leveranciers van stroom zoals Vandebron of Oxxio. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Minnertsga? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Aansluitend selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens vind je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere leverancier ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. cashback-korting. Is het onbekend voor jou? Via deze website ontdek je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Minnertsga.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €244

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dat zo? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. een kortlopend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Minnertsga? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Delta .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar Delta €230 €19,17 €1.573,65
3 jaar Delta €350 €9,72 €1.693,65
5 jaar Delta €0 €0 €1.813,65

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Middels onze tool vergelijk je gauw en vloeiend de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Minnertsga”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Minnertsga:

 1. Clean Energy
 2. Huismerk Energie
 3. Oxxio

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Minnertsga met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (in de nacht, tijdens weekenden en met feestdagen). Welke type tarief het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je relatief veel van de energie op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Neem dit in acht: het is best lastig om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Powerpeers.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Minnertsga? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Minnertsga is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders van energie en gas bieden vaak verrassende welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €231

 1. Achterhaal wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie aankomende aanbieder regelt de overstap.
 7. Het kersverse contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Minnertsga zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Friesland. Elk jaar heb je dan recht op een compensatie. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Harreveld.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de goedkoopste aanbieder voor jou. Advies: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Let op: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Minnertsga


Profiteer van de goedkoopste energie in Minnertsga

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Bekijk nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Minnertsga (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Friesland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Online account
Concurrerende acties

logo essent

Essent

Slim besparen
Persoonlijke service
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Termijnbedrag wijzigen
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Verschillende contracten
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Snel overstappen
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene stroom
Sympatieke service
Goede welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Online account
Fikse welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Behulpzame service
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Goede medewerkers
Mooie aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Online account
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Persoonlijk advies
Aanzienlijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Snel oversluiten
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Minnertsga

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Minnertsga? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij direct de meest betaalbare leverancier. Met behulp van deze site vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (het Bildt). Een goedkope aanbieder kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Willemstad.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente het Bildt.