Energie vergelijken Moerstraten Vergelijk de energieaanbieders en bespaar maar liefst €266


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Moerstraten? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Ongetwijfeld ken je wel stroom maatschappijen zoals De Vastelastenbond en HVC. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Moerstraten? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Aansluitend selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna check je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij vind je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Wil je aanvullende informatie? Via deze website tref je alle info over gas, stroom en licht in Moerstraten.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €273

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Of juist niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Moerstraten? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Oxxio .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Korting/maand 12 maanden
1 jaar Oxxio €140 €11,67 €1.573,95
3 jaar Oxxio €410 €11,39 €1.693,95
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.813,95

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met deze website vergelijk je gauw en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Moerstraten”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of filter op in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Moerstraten:

 1. Energiedirect.nl
 2. MAIN Energie
 3. UnitedConsumers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Moerstraten waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het voordeligst is, verschilt per situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Vrijopnaam.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Moerstraten? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Moerstraten is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en dan overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas werken met speciale welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €290

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken aangepast op jouw woning.
 3. Kies de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. De aankomende aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Moerstraten zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Na afloop van elk jaar ontvang je een vereffening. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Hattem.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest voordelige energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Noemenswaardig: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Moerstraten


Ontdek de goedkoopste energie in Moerstraten

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Moerstraten (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Charmante service
Aanzienlijke acties

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Diverse prijsafspraken
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Goede service
Fikse aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Persoonlijk advies
Sublieme acties

logo current

Qurrent

Slimme meter
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

100% groen
2 jarig contract
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Direct overstappen
Flinke welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Tussentijds aanpassen
Mooie aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Maandelijks bijstellen
Sublieme kortingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Snel overstappen
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Online account
Mooie aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Moerstraten

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Moerstraten? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij gemakkelijk de meest goedkope gasleverancier. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en check de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Roosendaal). Een voordelige aanbieder achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In deze periode kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Winkel.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en regel de overstap online in de gemeente Roosendaal.