Energie vergelijken Winkel Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €286


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Winkel? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom als Anode Energie en Leon Zeewolde. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Winkel? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens check je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier check je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je praktische info over stroom, gas en licht in Winkel.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €263

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Winkel? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van Delta .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Premie Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Delta €230 €19,17 €1.621,65
3 jaar Delta €350 €9,72 €1.741,65
5 jaar Delta €0 €0 €1.861,65

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van deze pagina vergelijk je rap en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Winkel”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Winkel:

 1. De Vastelastenbond
 2. Huismerk Energie
 3. UnitedConsumers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Winkel waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welke type tarief het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Energiedirect.nl.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Winkel? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Winkel is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak in het voorjaar en najaar. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en direct overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen bieden namelijk daverende welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €231

 1. Achterhaal wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jouw toekomstige leverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Winkel zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Elke 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in s-Heerenberg.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet eenvoudig de goedkoopste stroom maatschappij voor jouw situatie. Let op: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Hint: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Winkel


Profiteer van de goedkoopste energie in Winkel

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu makkelijk de goedkoopste stroom in Winkel (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. De opties zijn vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Nette klantenservice
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Snel overstappen
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Aangename service
Mooie welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Online account
Interessante acties

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Vaste prijs stroom
Hoge welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Windtegoed
Simpele voorwaarden
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Contract wijzigen
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Inzicht in je verbruik
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Eenvoudig afsluiten
Interessante acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Variabele gasprijzen
Scherpe aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Snel overstappen
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Goede service
Fikse welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Winkel

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Winkel? Door onze gas-vergelijker te gebruiken ontdek je snel & overzichtelijk de meest goedkope gas aanbieder. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Hollands Kroon). Een interessante gas leverancier achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Hemmen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Hollands Kroon.