Energie vergelijken Molenaarsgraaf Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Molenaarsgraaf? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Ongetwijfeld ken je wel stroomaanbieders als Engie of Vattenfall. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Molenaarsgraaf? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Per energieaanbieder tref je de jaarlijkse kosten en de beschikbare welkomstpremie. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze website ontdek je alle info over stroom, gas en licht in Molenaarsgraaf.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €189

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren kennen duurdere prijzen in vergelijking met contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil je een goedkoop energiecontract in Molenaarsgraaf? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Qurrent .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Premie Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Qurrent €150 €12,50 €1.574,00
3 jaar Qurrent €420 €11,67 €1.694,00
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.814,00

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en gemakkelijk alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Molenaarsgraaf”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Molenaarsgraaf:

 1. Anode Energie
 2. Huismerk Energie
 3. NLE

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Molenaarsgraaf met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur tijden?Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Liander.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Molenaarsgraaf? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Molenaarsgraaf zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas geven namelijk verrassende welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €191

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie nieuwe aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Molenaarsgraaf zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zuid-Holland. Na afloop van elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Hattemerbroek.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet meteen de aantrekkelijkste leverancier voor jou. Cruciaal: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Belangrijk: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Molenaarsgraaf


Vind de goedkoopste energie in Molenaarsgraaf

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu direct de goedkoopste stroom in Molenaarsgraaf (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Goede medewerkers
Hoge welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Variabele gasprijzen
Flinke welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Verbruik advies
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Nette service
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Goede medewerkers
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Contract wijzigen
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
2 jaar vast of variabel
Goede welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Variabele gasprijzen
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Vriendelijke service
Flinke welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Vaste & variabele prijzen
Interessante kortingen

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Persoonlijk advies
Interessante kortingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Vaste & variabele prijzen
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Molenaarsgraaf

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Molenaarsgraaf? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij gelijk de voordeligste aanbieder. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de laagste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Molenwaard). Een voordelige organisatie kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Winschoten.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Molenwaard.