Energie vergelijken Nibbixwoud Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Nibbixwoud? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Waarschijnlijk ken jij leveranciers van stroom zoals bijv. Clean Energy of Innova Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Nibbixwoud? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens vind je direct de goedkoopste energieaanbieder. Per maatschappij vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke cashback-korting. Advies nodig? Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Nibbixwoud.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot wel €188

Minder betalen voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Nibbixwoud? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Energiedirect.nl .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Energiedirect.nl €240 €20 €1.575,95
3 jaar Energiedirect.nl €170 €4,72 €1.695,95
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.815,95

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van deze website vergelijk je supersnel en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nibbixwoud”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Nibbixwoud:

 1. Eneco
 2. Engie
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Nibbixwoud met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (later op de avond, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Liander.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Nibbixwoud? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Nibbixwoud zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven tijdens het contract wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak in het voorjaar en najaar. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijs en tarief-ontwikkelingen kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders hanteren goede welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €163

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie toekomstige leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Nibbixwoud zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Holland. Elke 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Heiligerlee.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de meest voordelige maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Hint: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Nibbixwoud


Profiteer van de goedkoopste energie in Nibbixwoud

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu razendsnel de goedkoopste stroom in Nibbixwoud (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Snel af te sluiten
Hoge aanbiedingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Behulpzame service
Scherpe welkomstkorting

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Direct overstappen
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Simpele voorwaarden
Hoge welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Goede service
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene stroom
Flexibele gasprijs
Flinke aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
Betalen in termijnen
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Duidelijke voorwaarden
Goede welkomstcadeaus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Nette service
Sublieme kortingen

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Persoonlijke service
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Contract wijzigen
Flinke aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Nibbixwoud

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Nibbixwoud? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij in minder dan een minuut de aantrekkelijkste maatschappij. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Medemblik). Een voordelige organisatie gezien? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Woubrugge.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Medemblik.