Energie vergelijken Niebert Vergelijk de energieaanbieders en bespaar maar liefst €279


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en haastig energieprijzen vergelijken in Niebert? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Hierbij kun je denken aan aanbieders van stroom als Clean Energy en Fenor. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Niebert? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter, (dubbele- of enkele meter). Aansluitend bepaal je de looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere leverancier zie je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstpremie. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze pagina tref je praktische info over stroom, gas en licht in Niebert.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €257

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als je lang kant blijft zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Niebert? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Delta .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar Delta €250 €20,83 €1.576,00
3 jaar Delta €180 €5,00 €1.696,00
5 jaar Delta €0 €0 €1.816,00

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Niebert”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Niebert:

 1. De Vastelastenbond
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Niebert die energie verbruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij een belangrijk deel van de energie tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het is niet altijd gemakkelijk om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Lees online nu alles over de aanbieder Enexis.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Niebert? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Niebert zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers kunnen een aanbod doen met gigantische welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €241

 1. Achterhaal wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Zoek de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je toekomstige energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Niebert zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Groningen. Elke 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Heiloo.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt eenvoudig de meest goedkope energieaanbieder voor jou. Suggestie: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Let op: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Niebert


Stap over naar de goedkoopste energie in Niebert

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Niebert (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Groningen)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. De opties zijn vast of variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Vaste prijs gas
Prominente kortingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Variabele stroomprijzen
Aanzienlijke acties

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Vaste prijs stroom
Concurrerende kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
2 jarig contract
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstbonus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Direct overstappen
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Overstaphulp
Mooie welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Betalen in termijnen
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Variabele gasprijzen
Mooie welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Goede service
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Persoonlijke service
Hoge aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Aangename service
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Niebert

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, om water op te warmen en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Niebert? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij zonder moeite de meest goedkope maatschappij. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk aantrekkelijke gastarieven voor jouw verbruik (Marum). Een interessante gas leverancier kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Woudbloem.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Marum.