Energie vergelijken Niehove Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €279


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en gauw energieprijzen vergelijken in Niehove? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Hierbij kun je denken aan stroomaanbieders zoals bijv. Energieflex of MAIN Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Niehove? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je de looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierop volgend tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van iedere maatschappij vergelijk je de kosten op jaarbasis en de beschikbare cashback-korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je praktische info over gas, stroom en licht in Niehove.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar meteen €247

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gewoon voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Wanneer je langere tijd klant wordt is de kortingsactie nog gunstiger. Of juist niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Niehove? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Budget Energie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar Budget Energie €110 €9,17 €1.576,05
3 jaar Budget Energie €190 €5,28 €1.696,05
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.816,05

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je vlot en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Niehove”. Je kunt ook filteren op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Niehove:

 1. Budget Energie
 2. Essent
 3. NLE

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Niehove met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van de energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Stedin.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Niehove? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Niehove zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en leveringsvoorwaarden schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en direct overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen werken met immense welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik al switchen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €145

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en voordeligste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie nieuwgekozen energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe verbintenis wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Niehove zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Groningen. Elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Heinenoord.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt direct de meest goedkope stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Goed om te weten: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Hint: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Niehove


Zo vind je de goedkoopste energie in Niehove

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu meteen de goedkoopste stroom in Niehove (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Groningen)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de zoekresultaten en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
2 jaar vast of variabel
Hoge welkomstpremie

logo essent

Essent

Betrouwbaar
1 jaar vast of variabel
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Hulp bij overstappen
Hoge aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Variabele stroomprijzen
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Sympatieke service
Mooie welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene stroom
Variabele gasprijzen
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
Meerdere contracten
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Flexibele of vaste prijs
Flinke welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Vaste prijs stroom
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Overstaphulp
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Snel overstappen
Flinke welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Niehove

Gasverbruik neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, om water op te warmen en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Niehove? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij makkelijk de voordeligste leverancier. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Zuidhorn). Een voordelige organisatie achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Woudenberg.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en regel de overstap online in de gemeente Zuidhorn.