Energie vergelijken Nieuw-Balinge Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €273


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Nieuw-Balinge? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Erkende organisaties zijn aanbieders van stroom als UnitedConsumers of Oxxio. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Nieuw-Balinge? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna bepaal je de looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere maatschappij zie je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke welkomstkorting. Advies nodig? Op deze pagina tref je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Nieuw-Balinge.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €253

Minder betalen voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Nieuw-Balinge? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Delta .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Delta €210 €17,50 €1.576,55
3 jaar Delta €290 €8,06 €1.696,55
5 jaar Delta €0 €0 €1.816,55

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van de vergelijker vergelijk je vlot en probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Nieuw-Balinge”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Nieuw-Balinge:

 1. Clean Energy
 2. Fenor
 3. Qurrent

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Nieuw-Balinge waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en met bijv. kerst). Welke type tarief het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw energie in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Check alle details over Clean Energy.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Nieuw-Balinge? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Nieuw-Balinge zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen gedurende jouw contractperiode worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas geven jouw aantrekkelijke welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €150

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Kies de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie nieuwe energieaanbieder regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Nieuw-Balinge zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Elke 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Hellum.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt direct de meest aantrekkelijke energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Belangrijk: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Doorslaggevend: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Nieuw-Balinge


Stap over naar de goedkoopste energie in Nieuw-Balinge

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu snel de goedkoopste stroom in Nieuw-Balinge (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Drenthe)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Online verbruik inzien
Interessante acties

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Termijnbedrag wijzigen
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Charmante service
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Hulp bij overstappen
Mooie welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene energie
Simpele voorwaarden
Prominente kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Nette klantenservice
Verleidelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Flexibele stroomprijs
Scherpe welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Vaste prijs stroom
Aantrekkelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Duidelijke voorwaarden
Goede welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Overstapservice
Aanzienlijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Hulp bij overstappen
Mooie welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Nieuw-Balinge

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energienota. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Nieuw-Balinge? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je direct de meest betaalbare gasmaatschappij. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Midden-Drenthe). Een passende gasmaatschappij aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Ysbrechtum.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Midden-Drenthe.