Energie vergelijken Nieuw-Beijerland Start met vergelijken en krijg een korting tot €227


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in Nieuw-Beijerland? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn aanbieders van stroom als Essent of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Nieuw-Beijerland? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens ontdek je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van elke aanbieder vergelijk je de energiekosten per jaar en de eventuele. korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Hier ontdek je bruikbare info over gas, stroom en licht in Nieuw-Beijerland.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €237

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft ontvang je een leuke korting. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Nieuw-Beijerland? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Budget Energie .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Premie/maand Totaal
1 jaar Budget Energie €220 €18,33 €1.576,60
3 jaar Budget Energie €300 €8,33 €1.696,60
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.816,60

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Nieuw-Beijerland”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Nieuw-Beijerland:

 1. Allure Energie
 2. Innova Energie
 3. UnitedConsumers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Nieuw-Beijerland met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw energie tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Neem dit in acht: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij De Vastelastenbond.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Nieuw-Beijerland? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In Nieuw-Beijerland zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken schommelen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en dan overstappen. Overstappen loont. Leveranciers hanteren doorgaans reusachtige welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €244

 1. Achterhaal wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie nieuwgekozen aanbieder regelt de overstap.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Nieuw-Beijerland zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zuid-Holland. Elke 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Helmond.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet direct de aantrekkelijkste energiemaatschappij die past bij jouw situatie. Cruciaal: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies de datum van overstappen. Doorslaggevend: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Nieuw-Beijerland


Ontdek de goedkoopste energie in Nieuw-Beijerland

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Nieuw-Beijerland (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Snel overstappen
Hoge welkomstkorting

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Online account
Hoge welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Betalen in termijnen
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene energie
1 jarig contract
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
2 jarig contract
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Hulp bij overstappen
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Variabele gasprijzen
Mooie aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Hulp bij overstappen
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Gemakkelijk oversluiten
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Nieuw-Beijerland

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Nieuw-Beijerland? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je zonder moeite de goedkoopste gasmaatschappij. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en check de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Korendijk). Een aantrekkelijke partij kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Ysselsteyn.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Korendijk.