Energie vergelijken Ysselsteyn Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Ysselsteyn? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan aanbieders van stroom als Essent of Innova Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Ysselsteyn? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna bepaal je de looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend vind je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Per aanbieder vind je wat je per jaar kwijt bent en de geldende welkomstbonus. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina blader je door praktische info over stroom, gas en licht in Ysselsteyn.

Alle organisaties

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €272

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil je een goedkoop energiecontract in Ysselsteyn? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Qurrent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Korting Korting/maand Totaal
1 jaar Qurrent €160 €13,33 €1.624,30
3 jaar Qurrent €240 €6,67 €1.744,30
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.864,30

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Via deze website vergelijk je rap en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Ysselsteyn”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Ysselsteyn:

 1. Budget Energie
 2. Energieflex
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Ysselsteyn die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je relatief veel van jouw energie tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere de vrieskist of WIFI. En wil je meer doen in de daluren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Oxxio.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Ysselsteyn? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Ysselsteyn zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers stunten met aantrekkelijke welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €212

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Spot de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De nieuwe maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Ysselsteyn zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Per jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Schoonoord.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft direct de meest goedkope energieleverancier voor jou. Noemenswaardig: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Noemenswaardig: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Ysselsteyn


Overstappen naar de goedkoopste energie in Ysselsteyn

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu probleemloos de goedkoopste stroom in Ysselsteyn (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Dit is vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
3 jarig contract
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert panelen
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Meerdere contracten
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Diverse prijsafspraken
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Betalen in termijnen
Flinke aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
1 jarig contract
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Contract wijzigen
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Snel af te sluiten
Scherpe aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Betalen in termijnen
Sublieme acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Hulp bij overstappen
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Verbruik advies
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Ysselsteyn

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, voor warm water en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Ysselsteyn? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan bekijk jij in minder dan een minuut de voordeligste gasmaatschappij. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en check aantrekkelijke gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Venray). Een geschikte gasmaatschappij gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Hollum.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Venray.