Energie vergelijken Zaltbommel Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €246


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en gauw energieprijzen vergelijken in Zaltbommel? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk hierbij aan stroom maatschappijen als UnitedConsumers of Leon Zeewolde. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Zaltbommel? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is bijzonder eenvoudig. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend zie je direct de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere aanbieder vergelijk je de jaarlijkse kosten en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Is het nieuw voor jou? Op deze pagina tref je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Zaltbommel.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €278

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract slim vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: contracten voor meerdere jaren zijn prijziger dan kortlopende contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Zaltbommel? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Delta .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Delta €210 €17,50 €1.624,55
3 jaar Delta €290 €8,06 €1.744,55
5 jaar Delta €0 €0 €1.864,55

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van deze pagina vergelijk je rap en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Zaltbommel”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Zaltbommel:

 1. Energiedirect.nl
 2. Energieflex
 3. Qurrent

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Zaltbommel met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie het beste is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van de energie rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over UnitedConsumers.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Zaltbommel? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Zaltbommel zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom binnen jouw contract opnieuw bepaald worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieaanbieders geven jouw fantastische welkomst vergoedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €251

 1. Bekijk wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie nieuwe energieleverancier regelt de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Zaltbommel zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Schraard.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt direct de meest voordelige energiemaatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Tip: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Zaltbommel


Stap over naar de goedkoopste energie in Zaltbommel

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu razendsnel de goedkoopste stroom in Zaltbommel (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Contract wijzigen
Prominente acties

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Flexibele gasprijs
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Verbruik advies
Flinke aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene energie
Flexibele stroomprijs
Scherpe welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Meerdere contracten
Prominente kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Snel overstappen
Goede welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Helemaal groen
Meerdere contracten
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Eenvoudig afsluiten
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Variabele stroomprijzen
Verleidelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
2 jarig contract
Hoge welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Zaltbommel

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Zaltbommel? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je nu de voordeligste aanbieder. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Zaltbommel). Een voordelige organisatie kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Holthone.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Zaltbommel.