Energie vergelijken Nieuwaal Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €232


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Nieuwaal? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Waarschijnlijk ken jij stroom maatschappijen als Engie en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Nieuwaal? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend bepaal je de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierop volgend check je onmiddellijk de goedkoopste energie. Van elke maatschappij check je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de korting. Advies nodig? Op deze pagina vind je handige info over gas, stroom en licht in Nieuwaal.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar eenvoudig €251

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Nieuwaal? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Engie .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Contract Maatschappij Premie Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Engie €160 €13,33 €1.577,05
3 jaar Engie €390 €10,83 €1.697,05
5 jaar Engie €0 €0 €1.817,05

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van deze pagina vergelijk je gauw en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Nieuwaal”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Nieuwaal:

 1. Budget Energie
 2. MAIN Energie
 3. Oxxio

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Nieuwaal met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) een een prijs voor daluren (in de nacht, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welk tarief de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw energie tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van Greenchoice.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Nieuwaal? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Nieuwaal is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers hanteren immense welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €181

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie aankomende maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Nieuwaal zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Hengevelde.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt meteen de voordeligste stroomaanbieder voor jou. Hint: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Doorslaggevend: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Nieuwaal


Zo vind je de goedkoopste energie in Nieuwaal

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Nieuwaal (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Verschillende contracten
Prominente acties

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Simpele voorwaarden
Hoge aanbieding

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Online account
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Betalen in termijnen
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Diverse prijsafspraken
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
3 jarig contract
Goede welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Vaste prijs stroom
Fikse welkomstkorting

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Contract wijzigen
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Online account
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Vaste prijs stroom
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Nieuwaal

Het verbruik van gas bepaalt deels de energienota. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Nieuwaal? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij binnen mum van tijd de meest goedkope gasleverancier. Op deze website vind je actuele gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Zaltbommel). Een voordelige leverancier achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Zandpol.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Zaltbommel.