Energie vergelijken Zandpol Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar maar liefst €246


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Zandpol? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Hierbij kun je denken aan stroomleveranciers zoals bijv. E.ON en Greenchoice. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Zandpol? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder bepaal je de looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens check je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere leverancier vergelijk je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke korting. Hulp nodig bij kiezen? Op onze website vind je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Zandpol.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €198

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Zandpol? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Eneco .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Eneco €250 €20,83 €1.624,75
3 jaar Eneco €330 €9,17 €1.744,75
5 jaar Eneco €0 €0 €1.864,75

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat groene stroom erg duur is. Dat is vaak niet het geval. Middels deze website vergelijk je snel & eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Zandpol”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door wind of de zon. Of ga voor groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Zandpol:

 1. DELTA
 2. Fenor
 3. Qwint

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Zandpol waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw energie tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk alles over de maatschappij Enexis.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Zandpol? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Zandpol zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders stunten met gigantische welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €255

 1. Trek na wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Sorteer de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De volgende maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Zandpol zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Drenthe. Na een periode van een jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Serooskerke.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft nu de meest aantrekkelijke energieleverancier die past bij jouw situatie. Hint: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Interessant: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Zandpol


Vind de goedkoopste energie in Zandpol

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu snel de goedkoopste stroom in Zandpol (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Drenthe)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Sympatieke service
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert panelen
Betalen in termijnen
Mooie welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Overstapservice
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Meerdere contracten
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Charmante service
Prominente acties

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Simpele voorwaarden
Scherpe welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Variabele stroomprijzen
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Online account
Verleidelijke kortingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Verschillende contracten
Verleidelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Variabele stroomprijzen
Mooie welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Overstapservice
Hoge welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Zandpol

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas wordt verbruikt om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Zandpol? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je snel de meest goedkope aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Emmen). Een passende aanbieder achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Hommerts.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Emmen.