Energie vergelijken Nieuwe-Tonge Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €237


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en snel energieprijzen vergelijken in Nieuwe-Tonge? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Waarschijnlijk ken jij stroomaanbieders als Engie en Powerpeers. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Nieuwe-Tonge? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens kies je de looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere leverancier check je de prijs per jaar en de eventuele. cashback-korting. Direct meer informatie lezen? Via deze website check je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Nieuwe-Tonge.

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €263

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortdurende prijsafspraken. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Nieuwe-Tonge? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Essent .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Premie Korting/maand Totaal
1 jaar Essent €210 €17,50 €1.577,30
3 jaar Essent €120 €3,33 €1.697,30
5 jaar Essent €0 €0 €1.817,30

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met deze pagina vergelijk je vlot en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Nieuwe-Tonge”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van wind of de zon. Of ga voor in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Nieuwe-Tonge:

 1. Budget Energie
 2. HVC
 3. Oxxio

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Nieuwe-Tonge met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en met feestdagen). Welke type tarief het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je het leeuwendeel van de stroom tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! De energierekening verlagen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder MAIN Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Nieuwe-Tonge? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Nieuwe-Tonge zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas gedurende jouw contractperiode fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Wellicht kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas bieden vaak reusachtige welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €152

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie toekomstige energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Nieuwe-Tonge zonnepanelen op jullie huis? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zuid-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je een vereffening. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Herkingen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de meest voordelige leverancier voor jouw woning en verbruik. Aanwijzing: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Nieuwe-Tonge


Profiteer van de goedkoopste energie in Nieuwe-Tonge

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Check nu makkelijk de goedkoopste stroom in Nieuwe-Tonge (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zuid-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Goede service
Prominente kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Online verbruik inzien
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Snel af te sluiten
Sublieme kortingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Behulpzame service
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

Windtegoed
Persoonlijke service
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
1 jaar vast of variabel
Flinke welkomstbonus

logo engie

Engie

Helemaal groen
Sympatieke service
Scherpe welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Vaste prijs stroom
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Goede medewerkers
Sublieme kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
1 jaar vast of variabel
Interessante kortingen


Prijzen gas vergelijken in Nieuwe-Tonge

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Nieuwe-Tonge? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij makkelijk de meest betaalbare aanbieder. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en bekijk de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Goeree-Overflakkee). Een betaalbare organisatie gezien? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Zeerijp.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Goeree-Overflakkee.