Energie vergelijken Nieuwendijk Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €261


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Nieuwendijk? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Hierbij kun je denken aan leveranciers van stroom zoals Energiedirect.nl en Qurrent. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Nieuwendijk? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Aansluitend bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie tref je de jaarlijkse kosten en de eventuele. welkomstkorting. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Nieuwendijk.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €270

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan ontvang je een leuke korting. Klopt dat? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Nieuwendijk? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Green Choice .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Duur Leverancier Bonus Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Green Choice €110 €9,17 €1.577,55
3 jaar Green Choice €170 €4,72 €1.697,55
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.817,55

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg kostbaar is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van deze website vergelijk je gauw en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Nieuwendijk”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Nieuwendijk:

 1. DELTA
 2. Greenchoice
 3. Qwint

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Nieuwendijk met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welke type tarief het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw stroom in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het is een hele uitdaging om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk alles over de maatschappij Powerpeers.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Nieuwendijk? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Nieuwendijk zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en leveringsvoorwaarden veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas geven jouw verrassende welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €266

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Spot de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie aankomende energieleverancier regelt de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Nieuwendijk zonnepanelen op jullie huis? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Per jaar compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Hertme.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt direct de meest betaalbare energieleverancier voor jou. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Let op: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Nieuwendijk


Stap over naar de goedkoopste energie in Nieuwendijk

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Nieuwendijk (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Aangename service
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Simpele voorwaarden
Goede aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Contract wijzigen
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Contract wijzigen
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Goede service
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Meerdere contracten
Aanzienlijke acties

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Vaste & variabele prijzen
Fikse welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Duidelijke voorwaarden
Verleidelijke acties

logo engie

Engie

100% duurzaam
Maandelijks bijstellen
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
2 jarig contract
Goede aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Persoonlijke service
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Nette klantenservice
Aanzienlijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Nieuwendijk

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Nieuwendijk? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je makkelijk de voordeligste aanbieder. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Werkendam). Een voordelige gas leverancier aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Zeijerveen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Werkendam.