Energie vergelijken Nieuwerbrug aan den Rijn Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Nieuwerbrug aan den Rijn? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Je hebt vast gehoord van stroomleveranciers als Anode Energie of HVC. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Nieuwerbrug aan den Rijn? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker check je de prijs per jaar en de optionele welkomstkorting. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina blader je door praktische info over stroom, gas en licht in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar vandaag nog €176

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil je een goedkoop energiecontract in Nieuwerbrug aan den Rijn? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Engie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Premie Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Engie €130 €10,83 €1.577,65
3 jaar Engie €190 €5,28 €1.697,65
5 jaar Engie €0 €0 €1.817,65

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met onze tool vergelijk je snel & zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nieuwerbrug aan den Rijn”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Nieuwerbrug aan den Rijn:

 1. DELTA
 2. Leon Zeewolde
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Nieuwerbrug aan den Rijn waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en nationale feestdagen). Welke optie voor jou het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij meer dan de helft van de stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Qurrent.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Nieuwerbrug aan den Rijn? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Nieuwerbrug aan den Rijn is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en leveringsvoorwaarden schommelen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers kunnen een aanbod doen met reusachtige welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €189

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De nieuwgekozen maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Nieuwerbrug aan den Rijn zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zuid-Holland. Na afloop van elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Herwen.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet in een oogopslag de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Belangrijk: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Let op: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Nieuwerbrug aan den Rijn


Ontdek de goedkoopste energie in Nieuwerbrug aan den Rijn

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Nieuwerbrug aan den Rijn (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Zuid-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Dit is vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstbonus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
3 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke acties

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
1 jarig contract
Fikse welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Online verbruik inzien
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Variabele stroomprijzen
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Eenvoudig afsluiten
Scherpe welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Snel oversluiten
Mooie welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Betalen in termijnen
Goede welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Meerdere contracten
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Inzicht in je verbruik
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
1 jaar vast of variabel
Flinke welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Overstapservice
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Nieuwerbrug aan den Rijn

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de energienota. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, voor warm water en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Nieuwerbrug aan den Rijn? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij snel de meest betaalbare leverancier. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Bodegraven-Reeuwijk). Een voordelige partij kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Zeist.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.