Energie vergelijken Nieuwersluis Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en gauw energieprijzen vergelijken in Nieuwersluis? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan leveranciers van stroom als UnitedConsumers en Oxxio. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Nieuwersluis? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Vervolgens kies je de looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van elke organisatie check je de prijs per jaar en de hoogte van de welkomstkorting. Is het nieuw voor jou? Via deze pagina blader je door bruikbare info over gas, stroom en licht in Nieuwersluis.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €266

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Nieuwersluis? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Vattenfall €170 €14,17 €1.577,85
3 jaar Vattenfall €230 €6,39 €1.697,85
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.817,85

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met deze website vergelijk je supersnel en vloeiend de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Nieuwersluis”. Je kunt ook filteren op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Nieuwersluis:

 1. Vandebron
 2. HVC
 3. Vattenfall

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Nieuwersluis waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, in het weekend en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Vrijopnaam.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Nieuwersluis? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. Rondom Nieuwersluis is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers geven jouw fantastische welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €166

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Kies de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jouw “nieuwe” maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het nieuwe contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Nieuwersluis zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Utrecht. Is er een contractjaar verstreken, dan heb je dan recht op een compensatie. We spreken dan over salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Heukelum.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt eenvoudig de goedkoopste stroomleverancier voor jouw woning en verbruik. Let op: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Let op: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Nieuwersluis


Overstappen naar de goedkoopste energie in Nieuwersluis

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu snel de goedkoopste stroom in Nieuwersluis (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Utrecht)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Snel oversluiten
Hoge welkomstkorting

logo essent

Essent

Jaren actief
Tussentijds aanpassen
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Nette klantenservice
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Gemakkelijk oversluiten
Sublieme acties

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
2 jarig contract
Prominente kortingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Meerdere contracten
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Simpele voorwaarden
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Overstaphulp
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Vaste prijs gas
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Tussentijds aanpassen
Flinke welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Persoonlijke service
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Simpele voorwaarden
Hoge welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Nieuwersluis

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Nieuwersluis? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij nu de goedkoopste gasleverancier. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Stichtse Vecht). Een geschikte leverancier achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Zetten.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Stichtse Vecht.