Energie vergelijken Nieuwpoort Start met vergelijken en krijg een korting tot €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en spoedig energieprijzen vergelijken in Nieuwpoort? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Waarschijnlijk ken jij stroomaanbieders als bijvoorbeeld Energiedirect.nl en HVC. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Nieuwpoort? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend bepaal je de looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens ontdek je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker zie je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke cashback-korting. Is het onbekend voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Nieuwpoort.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €208

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn gepeperder dan kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Nieuwpoort? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €250 €20,83 €1.578,25
3 jaar Energiedirect.nl €310 €8,61 €1.698,25
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.818,25

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en soepel de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Nieuwpoort”. Tip: filter nu ook op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Voorbeelden van groene energie in Nieuwpoort:

 1. Anode Energie
 2. Essent
 3. Oxxio

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in Nieuwpoort die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (later op de avond, in het weekend en nationale feestdagen). Welk tarief de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van de energie op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is best lastig om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van Cogas.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Nieuwpoort? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Nieuwpoort zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen schommelen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Maatschappijen stunten met sublieme welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €129

 1. Achterhaal wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie nieuwgekozen leverancier regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Nieuwpoort zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zuid-Holland. Na een periode van een jaar heb je dan recht op een compensatie. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Hidaard.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt meteen de meest betaalbare stroomaanbieder voor jouw situatie. Let op: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Hint: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Nieuwpoort


Stap over naar de goedkoopste energie in Nieuwpoort

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu razendsnel de goedkoopste stroom in Nieuwpoort (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Zuid-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Inzicht in je verbruik
Aantrekkelijke acties

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Diverse prijsafspraken
Goede welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Nette klantenservice
Fikse welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Gemakkelijk oversluiten
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Flexibele gasprijs
Interessante acties

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Overstapservice
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Goede service
Mooie aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstbonus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Goede medewerkers
Verleidelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Eenvoudig afsluiten
Mooie aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
3 jaar vast of variabel
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Simpele voorwaarden
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Nieuwpoort

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Nieuwpoort? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je snel de voordeligste gas aanbieder. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vind de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Molenwaard). Een goedkope gas leverancier achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Zijderveld.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Molenwaard.