Energie vergelijken Niftrik Check alle energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €248


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Niftrik? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Vertrouwde namen zijn stroommaatschappijen zoals Engie of NLE. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Niftrik? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna ontdek je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare welkomstbonus. Is het nieuw voor jou? Hier blader je door alle info over gas, stroom en licht in Niftrik.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €268

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Niftrik? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Eneco .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €150 €12,50 €1.578,50
3 jaar Eneco €360 €10 €1.698,50
5 jaar Eneco €0 €0 €1.818,50

Bij een lang contract liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met de vergelijker vergelijk je gauw en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Niftrik”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op groene energie uit NL.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Niftrik:

 1. Budget Energie
 2. Innova Energie
 3. Vattenfall

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Niftrik die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie het goedkoopste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je het grootste gedeelte van de energie tijdens daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het is een hele uitdaging om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk direct de aanbieder Clean Energy.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Niftrik? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de tarieven tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Niftrik zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas hanteren doorgaans speciale welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €275

 1. Achterhaal wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je toekomstige aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Niftrik zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Hilaard.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest goedkope leverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Goed om te weten: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Cruciaal: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Niftrik


Vind de goedkoopste energie in Niftrik

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Niftrik (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Online verbruik inzien
Interessante acties

logo essent

Essent

Levert panelen
Snel af te sluiten
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Inzicht in je verbruik
Aantrekkelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Eenvoudig afsluiten
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Diverse prijsafspraken
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

Groene stroom
Snel overstappen
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
Termijnbedrag wijzigen
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Simpele voorwaarden
Scherpe welkomstpremie

logo engie

Engie

CO2 beperkt
3 jaar vast of variabel
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Online verbruik inzien
Flinke welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Niftrik

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Niftrik? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je probleemloos de meest voordelige gasleverancier. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw verbruik (Wijchen). Een betaalbare maatschappij ontdekt? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Zoetermeer.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Wijchen.