Energie vergelijken Nigtevecht Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €253


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Nigtevecht? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Bekende namen zijn stroomleveranciers als Budget Energie of NLE. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Nigtevecht? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van iedere verstrekker check je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website vind je alle info over gas, stroom en licht in Nigtevecht.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €267

Een laag tarief voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Bekijk direct meer informatie

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan krijg je een hogere korting. Is dit waar? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Direct een goedkoop energiecontract in Nigtevecht? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van NLE .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar NLE €160 €13,33 €1.578,55
3 jaar NLE €370 €10,28 €1.698,55
5 jaar NLE €0 €0 €1.818,55

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je snel & zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nigtevecht”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Nigtevecht:

 1. E.ON
 2. Essent
 3. Pure Energie

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Nigtevecht waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Check alle details over De Vastelastenbond.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Nigtevecht? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Nigtevecht zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie tijdens het contract wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen werken met hoge welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €147

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Spot de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De aankomende maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Nigtevecht zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Utrecht. Na afloop van elk jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Hillegom.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft in een oogopslag de voordeligste leverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Hint: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Hint: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Nigtevecht


Vind de goedkoopste energie in Nigtevecht

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Nigtevecht (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Utrecht)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Sympatieke service
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Goede klantenservice
Scherpe welkomstkorting

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Sympatieke service
Flinke welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Vaste prijs gas
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Snel overstappen
Flinke welkomstbonus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Vaste prijs gas
Flinke welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Online account
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Verbruik aanpassen
Sublieme kortingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Snel af te sluiten
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Online account
Mooie welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Overstapservice
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Persoonlijke service
Aanzienlijke acties


Prijzen gas vergelijken in Nigtevecht

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor warm water en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Nigtevecht? Met behulp van onze gas-vergelijker check je meteen de goedkoopste gasleverancier. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de laagste gasprijzen uit de regio (Stichtse Vecht). Een aantrekkelijke leverancier kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Zoeterwoude.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Stichtse Vecht.