Energie vergelijken Nijbroek Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €241


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Nijbroek? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Vertrouwde namen zijn stroomleveranciers als Engie en Vattenfall. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Nijbroek? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend bepaal je de looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens zie je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere leverancier ontdek je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Hier tref je rijke informatie over gas, stroom en licht in Nijbroek.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €257

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan zijn de voordelen nog veel groter. Klopt dat? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Nijbroek? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Green Choice .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar Green Choice €190 €15,83 €1.578,70
3 jaar Green Choice €400 €11,11 €1.698,70
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.818,70

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met deze website vergelijk je supersnel en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nijbroek”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Nijbroek:

 1. Budget Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Vattenfall

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Nijbroek met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt zijn er twee tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, in de weekenden en met bijv. kerst). Welke van deze opties het voordeligst is, verschilt per situatie.

Verbruik je relatief veel van de energie op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Goed om te weten: het vergt heel wat om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Eneco.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Nijbroek? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Nijbroek is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken veranderen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers bieden vaak daverende welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €200

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De volgende maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De vernieuwde prijsafspraak is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Nijbroek zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar ontvang je een vereffening. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Hindeloopen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft eenvoudig de meest aantrekkelijke leverancier voor jouw situatie. Hint: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Doorslaggevend: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Nijbroek


Ontdek de goedkoopste energie in Nijbroek

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Nijbroek (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Charmante service
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Persoonlijk advies
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Gemakkelijk oversluiten
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Flexibele of vaste prijs
Interessante kortingen

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Tussentijds aanpassen
Verleidelijke kortingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Online verbruik inzien
Hoge welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Inzicht in je verbruik
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Snel af te sluiten
Sublieme kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Direct overstappen
Hoge welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Persoonlijk advies
Fikse welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Meerdere contracten
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Nijbroek

Gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Nijbroek? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vergelijk je direct de voordeligste gas aanbieder. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de laagste gastarieven voor jouw situatie (Voorst). Een aantrekkelijke gas leverancier ontdekt? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Zoutelande.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Voorst.