Energie vergelijken Zoutelande Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €276


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Zoutelande? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Hierbij kun je denken aan stroomaanbieders zoals E.ON en MAIN Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Zoutelande? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder selecteer je de looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij vergelijk je de kosten op jaarbasis en de eventuele. cashback-korting. Hulp nodig bij kiezen? Op onze website tref je praktische info over gas, stroom en licht in Zoutelande.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €230

De goedkoopste stroom en gas De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als je lang kant blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortdurende prijsafspraken. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Zoutelande? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van Vattenfall .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Vattenfall €130 €10,83 €1.626,40
3 jaar Vattenfall €340 €9,44 €1.746,40
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.866,40

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Zoutelande”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Zoutelande:

 1. De Vastelastenbond
 2. Innova Energie
 3. Powerpeers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Zoutelande die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (later op de avond, in de weekenden en nationale feestdagen). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je relatief veel van de energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Lees online nu alles over de aanbieder Qurrent.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Zoutelande? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Zoutelande zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen stunten met sensationele welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €284

 1. Achterhaal hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Selecteer de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Je toekomstige energieaanbieder regelt de overstap.
 7. De aankomende overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Zoutelande zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zeeland. Elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Sint-Oedenrode.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft nu de meest goedkope maatschappij voor jouw situatie. Interessant: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Zoutelande


Ontdek de goedkoopste energie in Zoutelande

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Zoutelande (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Zeeland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Verbruik aanpassen
Sublieme acties

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Contract wijzigen
Hoge aanbieding

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Flexibele stroomprijs
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Sympatieke service
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Betalen in termijnen
Hoge welkomstkorting

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Nette klantenservice
Fikse aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Persoonlijk advies
Aanzienlijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Online verbruik inzien
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Flexibele of vaste prijs
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Persoonlijk advies
Aanzienlijke kortingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Contract wijzigen
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Vaste prijs stroom
Fikse aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Zoutelande

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Zoutelande? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je moeiteloos de aantrekkelijkste maatschappij. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Veere). Een geschikte gasmaatschappij gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit stelt maar weinig voor. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Huijbergen.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Veere.