Energie vergelijken Nijeholtpade Check alle energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €277


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Nijeholtpade? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Waarschijnlijk ken jij stroomaanbieders als bijvoorbeeld Vrijopnaam en Qurrent. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Nijeholtpade? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Daarna selecteer je de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Per maatschappij vind je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke korting. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina ontdek je praktische info over stroom, gas en licht in Nijeholtpade.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €231

Minder betalen voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gewoon voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als je lang kant blijft ontvang je een leuke korting. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Nijeholtpade? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €220 €18,33 €1.578,85
3 jaar Energiedirect.nl €110 €3,06 €1.698,85
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.818,85

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dat is vaak niet het geval. Met de vergelijker vergelijk je gauw en gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Nijeholtpade”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door wind of de zon. Of filter op in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Nijeholtpade:

 1. Allure Energie
 2. Innova Energie
 3. Qurrent

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Nijeholtpade met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en met bijv. kerst). Welke type tarief het beste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is een hele klus om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Engie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Nijeholtpade? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Nijeholtpade zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en andere afspraken veranderen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders hanteren doorgaans gigantische welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete wisselt, maar is al snel €239

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Je nieuwgekozen leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Nijeholtpade zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Friesland. Is er een contractjaar verstreken, dan vind hiervoor een compensatie plaats. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Hitzum.

 1. Maak een begroting van het verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt direct de meest aantrekkelijke leverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Suggestie: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Tip: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Nijeholtpade


Zo vind je de goedkoopste energie in Nijeholtpade

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Bekijk nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Nijeholtpade (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Friesland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Overstapservice
Verleidelijke kortingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Contract wijzigen
Flinke welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Direct overstappen
Aanzienlijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Betalen in termijnen
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Overstaphulp
Hoge welkomstkorting

logo current

Qurrent

Slimme meter
Aangename service
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Diverse prijsafspraken
Fikse welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Vriendelijke service
Scherpe welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Vaste & variabele prijzen
Flinke welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Simpele voorwaarden
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Overstapservice
Fikse aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Nijeholtpade

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Nijeholtpade? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij gelijk de aantrekkelijkste leverancier. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Weststellingwerf). Een geschikte gas leverancier gevonden? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Zuid-Scharwoude.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Weststellingwerf.