Energie vergelijken Nijemirdum Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €294


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Nijemirdum? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk aan stroom maatschappijen zoals Eneco en Powerpeers. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Nijemirdum? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna ontdek je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Per organisatie vind je de prijs per jaar en de optionele korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze website lees je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Nijemirdum.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €212

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen zijn prijziger dan kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Nijemirdum? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Vattenfall .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Duur Aanbieder Premie Premie/maand Totaal
1 jaar Vattenfall €250 €20,83 €1.579,00
3 jaar Vattenfall €140 €3,89 €1.699,00
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.819,00

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Nijemirdum”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Nijemirdum:

 1. DELTA
 2. MAIN Energie
 3. Qurrent

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Nijemirdum met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van de energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Greenchoice.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Nijemirdum? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Nijemirdum zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijs en tarief-ontwikkelingen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders kunnen een aanbod doen met gigantische welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €240

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Kies de beste en voordeligste leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jouw “nieuwe” energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Nijemirdum zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Friesland. Iedere 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Hoek.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de goedkoopste stroomaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Noemenswaardig: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Noemenswaardig: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Nijemirdum


Stap over naar de goedkoopste energie in Nijemirdum

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Selecteer nu makkelijk de goedkoopste stroom in Nijemirdum (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Friesland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Goede klantenservice
Goede welkomstbonus

logo essent

Essent

Bekende leverancier
2 jaar vast of variabel
Mooie aanbieding

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Nette service
Fikse welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Meerdere contracten
Scherpe welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstpremie

logo current

Qurrent

Windtegoed
Meerdere contracten
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Goede klantenservice
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Contract wijzigen
Aantrekkelijke kortingen

logo engie

Engie

ENGIE app
Direct overstappen
Goede aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Maandelijks bijstellen
Fikse aanbieding

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Meerdere contracten
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
2 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Nijemirdum

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, om te douchen en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Nijemirdum? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij zonder moeite de goedkoopste gasleverancier. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en bekijk aantrekkelijke gastarieven voor jouw verbruik (De Friese Meren). Een voordelige leverancier achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Zuidermeer.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente De Friese Meren.