Energie vergelijken Nijkerkerveen Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €229


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en razendsnel energieprijzen vergelijken in Nijkerkerveen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Ongetwijfeld ken je wel stroom maatschappijen zoals Eneco en NLE. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Nijkerkerveen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (stroom en gas) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Vervolgens kies je de looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vergelijk je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Per leverancier vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op onze website ontdek je alle details over stroom, gas en licht in Nijkerkerveen.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €187

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn duurder dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Nijkerkerveen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Green Choice.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Green Choice €160 €13,33 €1.579,30
3 jaar Green Choice €200 €5,56 €1.699,30
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.819,30

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van deze website vergelijk je supersnel en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Nijkerkerveen”. Je kunt ook filteren op stroom van wind of de zon. Of ga voor groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Nijkerkerveen:

 1. Clean Energy
 2. Engie
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Nijkerkerveen waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (overdag) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het vraagt nogal wat planning om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder NLE.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Nijkerkerveen? Dan heb je de keuze tussen variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Nijkerkerveen is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Wellicht kun je je bestaande energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders hanteren sublieme welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €242

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie toekomstige aanbieder regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Nijkerkerveen zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Hoeven.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt direct de voordeligste maatschappij die past bij jouw situatie. Cruciaal: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Interessant: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Nijkerkerveen


Stap over naar de goedkoopste energie in Nijkerkerveen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu razendsnel de goedkoopste stroom in Nijkerkerveen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Meerdere contracten
Goede aanbieding

logo essent

Essent

Ook alleen gas
1 jarig contract
Aanzienlijke acties

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Hulp bij overstappen
Scherpe aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Goede service
Scherpe welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Diverse prijsafspraken
Hoge aanbieding

logo current

Qurrent

Groene energie
Variabele gasprijzen
Interessante acties

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
2 jarig contract
Hoge aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Behulpzame service
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
1 jaar vast of variabel
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Contract wijzigen
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Online account
Flinke welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
2 jarig contract
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Nijkerkerveen

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, om te douchen en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Nijkerkerveen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij gelijk de meest voordelige gasleverancier. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (Nijkerk). Een aantrekkelijke aanbieder kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Zuidoostbeemster.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Nijkerk.