Energie vergelijken Zuidoostbeemster Start met vergelijken en bespaar wel €298


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Zuidoostbeemster? De keuze is vandaag de dag erg groot. Toonaangevende partijen zijn aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Energieflex en Powerpeers. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Zuidoostbeemster? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (dubbel of enkel). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna ontdek je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per organisatie tref je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstbonus. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Zuidoostbeemster.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €214

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortdurend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Zuidoostbeemster? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Vattenfall .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar Vattenfall €250 €20,83 €1.627,00
3 jaar Vattenfall €140 €3,89 €1.747,00
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.867,00

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van deze website vergelijk je rap en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Zuidoostbeemster”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van wind of de zon. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Zuidoostbeemster:

 1. De Vastelastenbond
 2. Energieflex
 3. NLE

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Zuidoostbeemster waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van de energie tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Cogas.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Zuidoostbeemster? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In Zuidoostbeemster zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers geven jouw verrassende welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €266

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie nieuwgekozen energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De aankomende overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Zuidoostbeemster zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Iedere 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Slijkenburg.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt eenvoudig de meest voordelige stroomaanbieder voor jouw situatie. Advies: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Advies: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Zuidoostbeemster


Ontdek de goedkoopste energie in Zuidoostbeemster

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in Zuidoostbeemster (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Snel af te sluiten
Hoge welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Nette service
Mooie welkomstkorting

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Termijnbedrag wijzigen
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Vaste prijs stroom
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Nette klantenservice
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Flexibele gasprijs
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
2 jarig contract
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

100% duurzaam
Simpele voorwaarden
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
2 jaar vast of variabel
Verleidelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
2 jaar vast of variabel
Flinke aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
3 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Zuidoostbeemster

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Gas gebruiken we om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Zuidoostbeemster? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je razendsnel de meest betaalbare gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Beemster). Een passende aanbieder ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Hunsel.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Beemster.