Energie vergelijken Nisse Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Nisse? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Vertrouwde namen zijn stroomleveranciers zoals E.ON of MAIN Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Nisse? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna vind je direct de goedkoopste energieaanbieder. Van elke verstrekker ontdek je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke welkomstpremie. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze pagina check je alle details over gas, stroom en licht in Nisse.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €246

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Binnen enkele minuten geregeld. Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft krijg je een hogere korting. Mee eens? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. een kortdurend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Nisse? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Vattenfall .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar Vattenfall €220 €18,33 €1.579,60
3 jaar Vattenfall €260 €7,22 €1.699,60
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.819,60

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dat is vaak niet het geval. Via deze website vergelijk je gauw en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Nisse”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van wind of de zon. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Nisse:

 1. Clean Energy
 2. Energieflex
 3. UnitedConsumers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Nisse waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het leeuwendeel van de energie tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Lees online nu alles over de aanbieder Qurrent.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Nisse? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Nisse is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Aanbieders bieden je verrassende welkomstaanbiedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €173

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De volgende energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het kersverse contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Nisse zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zeeland. Aan het einde van het jaar krijg je hier een vergoeding voor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Holthees.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt meteen de voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Let op: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Noemenswaardig: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Nisse


Stap over naar de goedkoopste energie in Nisse

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu direct de goedkoopste stroom in Nisse (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zeeland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Charmante service
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Flexibele stroomprijs
Flinke aanbieding

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Nette klantenservice
Scherpe aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Snel oversluiten
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Flexibele of vaste prijs
Goede aanbiedingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Variabele stroomprijzen
Mooie aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
Sympatieke service
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Goede medewerkers
Sublieme acties

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Verschillende contracten
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Aangename service
Mooie welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Goede service
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
2 jaar vast of variabel
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Nisse

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Nisse? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je meteen de meest betaalbare aanbieder. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Borsele). Een aantrekkelijke gasmaatschappij ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Zuidzande.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Borsele.