Energie vergelijken Zurich Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €296


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en haastig energieprijzen vergelijken in Zurich? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom zoals E.ON en Pure Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Zurich? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend tref je direct de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij tref je de jaarlijkse kosten en de optionele cashback-korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Hier vind je handige info over stroom, gas en licht in Zurich.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €198

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als je lang kant blijft ontvang je een leuke korting. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Zurich? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Delta .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Bonus Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Delta €200 €16,67 €1.627,50
3 jaar Delta €240 €6,67 €1.747,50
5 jaar Delta €0 €0 €1.867,50

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg duur is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vlot en eenvoudig leveranciers van groene stroom in jouw regio. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Zurich”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Zurich:

 1. Energiedirect.nl
 2. Innova Energie
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Zurich die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van de energie op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Energiedirect.nl.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Zurich? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Zurich zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers hanteren verrassende welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €188

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jouw “nieuwe” leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Zurich zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Friesland. Na een periode van een jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit principe is ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Snakkerburen.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de meest voordelige stroomaanbieder voor jouw woning en verbruik. Advies: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Let op: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Zurich


Ontdek de goedkoopste energie in Zurich

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Zurich (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Friesland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Goede klantenservice
Hoge aanbiedingen

logo essent

Essent

Jaren actief
Snel af te sluiten
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Goede service
Flinke aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Variabele stroomprijzen
Fikse welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Meerdere contracten
Mooie welkomstkorting

logo current

Qurrent

Windtegoed
Variabele gasprijzen
Flinke welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Goede klantenservice
Flinke welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Maandelijks bijstellen
Flinke welkomstbonus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Inzicht in je verbruik
Aanzienlijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Flexibele gasprijs
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Persoonlijke service
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Zurich

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energienota. Wat voor functie heeft gas? Wel, om het in huis warm te maken, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Zurich? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij snel & overzichtelijk de voordeligste gas aanbieder. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en check de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Súdwest-Fryslân). Een aantrekkelijke maatschappij aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken IJmuiden.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Súdwest-Fryslân.