Energie vergelijken Noord-Sleen Start met vergelijken en bespaar wel €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Noord-Sleen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Hierbij kun je denken aan stroommaatschappijen zoals bijv. Clean Energy en HVC. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Noord-Sleen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Aansluitend selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna ontdek je direct de goedkoopste energie. Per aanbieder check je de jaarlijkse kosten en de eventuele. welkomstpremie. Precies weten hoe het allemaal werkt? Hier blader je door praktische info over stroom, gas en licht in Noord-Sleen.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot wel €271

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gewoon voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Noord-Sleen? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Green Choice .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €130 €10,83 €1.579,90
3 jaar Green Choice €320 €8,89 €1.699,90
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.819,90

Naarmate de contractperiode toeneemt ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Op basis van deze website vergelijk je razendsnel en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Noord-Sleen”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Voorbeelden van groene energie in Noord-Sleen:

 1. De Vastelastenbond
 2. Greenchoice
 3. Powerpeers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Noord-Sleen met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het vraagt nogal wat planning om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan de koelkast of vriezer. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Enexis.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Noord-Sleen? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Noord-Sleen is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders bieden je daverende welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €294

 1. Trek na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie aanstaande energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het nieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Noord-Sleen zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Drenthe. Iedere 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Hommerts.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de meest goedkope stroomaanbieder voor jou. Suggestie: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Aanwijzing: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Noord-Sleen


Profiteer van de goedkoopste energie in Noord-Sleen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Kies nu probleemloos de goedkoopste stroom in Noord-Sleen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Drenthe)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Termijnbedrag wijzigen
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Nette service
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Verbruik aanpassen
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Behulpzame service
Aanzienlijke acties

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Vaste & variabele prijzen
Mooie welkomstkorting

logo current

Qurrent

Slimme meter
Snel overstappen
Flinke aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Goede medewerkers
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Verbruik advies
Fikse aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Snel overstappen
Fikse aanbieding

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Online verbruik inzien
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Verbruik advies
Aanzienlijke acties


Prijzen gas vergelijken in Noord-Sleen

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Noord-Sleen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij direct de meest betaalbare maatschappij. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw verbruik (Coevorden). Een passende maatschappij ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Zwaag.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Coevorden.