Energie vergelijken Noordbeemster Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Noordbeemster? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk maar aan aanbieders van stroom zoals bijv. Essent en Qwint. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Noordbeemster? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Daarna kies je de ideale looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna check je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier vind je de jaarlijkse kosten en de eventuele. korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op onze website tref je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Noordbeemster.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €268

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Wil je een goedkoop energiecontract in Noordbeemster? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van EnergieFlex .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Premie Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar EnergieFlex €140 €11,67 €1.579,95
3 jaar EnergieFlex €330 €9,17 €1.699,95
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.819,95

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Noordbeemster”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Noordbeemster:

 1. Clean Energy
 2. Huismerk Energie
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Noordbeemster waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk alles over de maatschappij Stedin.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Noordbeemster? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Noordbeemster zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract schommelen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Maatschappijen hanteren doorgaans fantastische welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €210

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De toekomstige energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Noordbeemster zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Holland. Elke 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. We spreken dan over salderen. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Homoet.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt nu de meest voordelige energiemaatschappij die past bij jouw situatie. Aanwijzing: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Aanwijzing: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Noordbeemster


Ontdek de goedkoopste energie in Noordbeemster

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu probleemloos de goedkoopste stroom in Noordbeemster (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Goede service
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert panelen
Eenvoudig afsluiten
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Goede service
Mooie welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Maandelijks bijstellen
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Termijnbedrag wijzigen
Hoge welkomstpremie

logo current

Qurrent

NL windenergie
Termijnbedrag wijzigen
Hoge welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Écht groen
1 jaar vast of variabel
Flinke welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Vaste & variabele prijzen
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Maandelijks bijstellen
Scherpe welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Sympatieke service
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Gemakkelijk oversluiten
Fikse welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Noordbeemster

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Noordbeemster? Met behulp van onze gas-vergelijker vergelijk je moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Beemster). Een passende aanbieder gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Zwaagdijk.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Beemster.