Energie vergelijken Noordbroek Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in Noordbroek? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk maar aan stroommaatschappijen als bijvoorbeeld DELTA en Greenchoice. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Noordbroek? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en kies het type meter (dubbel of enkel). Verder selecteer je de looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vind je direct de goedkoopste energieleverancier. Per aanbieder ontdek je de prijs per jaar en de beschikbare korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je handige info over stroom, gas en licht in Noordbroek.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €187

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: lange verbintenissen zijn gepeperder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Noordbroek? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Engie .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Engie €150 €12,50 €1.580
3 jaar Engie €340 €9,44 €1.700
5 jaar Engie €0 €0 €1.820

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via onze tool vergelijk je supersnel en eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Noordbroek”. Je kunt ook filteren op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar groene energie uit NL.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Noordbroek:

 1. DELTA
 2. Innova Energie
 3. Vattenfall

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Noordbroek waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt zijn er twee tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je relatief veel van de energie tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Goed om te weten: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Enduris.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Noordbroek? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Noordbroek zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers kunnen een aanbod doen met immense welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €262

 1. Ga na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. De nieuwgekozen aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Noordbroek zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Groningen. Is er een contractjaar verstreken, dan heb je dan recht op een compensatie. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Honselersdijk.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt eenvoudig de voordeligste energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Advies: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Noordbroek


Stap over naar de goedkoopste energie in Noordbroek

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Noordbroek (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Groningen)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Goede service
Interessante acties

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Charmante service
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
3 jarig contract
Fikse welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Sympatieke service
Flinke welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
2 jaar vast of variabel
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Goede medewerkers
Fikse welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Goede service
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Vaste & variabele prijzen
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Flexibele of vaste prijs
Goede aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Termijnbedrag wijzigen
Mooie welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Online verbruik inzien
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Noordbroek

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energienota. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, om te douchen en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Noordbroek? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij moeiteloos de voordeligste gasmaatschappij. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Menterwolde). Een goedkope maatschappij gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Zwaanshoek.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Menterwolde.