Energie vergelijken Noordwijk Vergelijk de energieaanbieders en bespaar maar liefst €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en spoedig energieprijzen vergelijken in Noordwijk? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk hierbij aan aanbieders van stroom als Budget Energie of Fenor. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Noordwijk? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter, (dubbele- of enkele meter). Hierna bepaal je de looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend check je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere leverancier vind je wat je per jaar kwijt bent en de optionele welkomstpremie. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina vind je praktische info over stroom, gas en licht in Noordwijk.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €250

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft ontvang je een leuke korting. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Noordwijk? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van EnergieFlex .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar EnergieFlex €250 €20,83 €1.580,50
3 jaar EnergieFlex €120 €3,33 €1.700,50
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.820,50

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels onze tool vergelijk je supersnel en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Noordwijk”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in Noordwijk:

 1. Energiedirect.nl
 2. Engie
 3. Vattenfall

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Ieder adres in Noordwijk met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je relatief veel van jouw stroom op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk direct de aanbieder De Vastelastenbond.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Noordwijk? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de tarieven tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Noordwijk is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak in het voorjaar en najaar. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas bieden vaak fantastische welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €176

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie aankomende energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Noordwijk zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Elke 12 maanden compenseren ze je hiervoor. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Hoogerheide.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt direct de meest voordelige energiemaatschappij voor jouw situatie. Interessant: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Let op: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Noordwijk


Zo vind je de goedkoopste energie in Noordwijk

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu probleemloos de goedkoopste stroom in Noordwijk (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
2 jaar vast of variabel
Hoge aanbiedingen

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Diverse prijsafspraken
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Vaste prijs stroom
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Eenvoudig afsluiten
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

Slimme meter
Overstapservice
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Direct overstappen
Verleidelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Termijnbedrag wijzigen
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Online account
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Duidelijke voorwaarden
Aanzienlijke kortingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Goede medewerkers
Fikse welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Snel oversluiten
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Noordwijk

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, om het in huis warm te maken, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Noordwijk? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je nu de goedkoopste gas aanbieder. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Noordwijk). Een betaalbare partij achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Zwiggelte.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Noordwijk.