Energie vergelijken Nootdorp Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €284


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Nootdorp? De keuze is vandaag de dag erg groot. Ongetwijfeld ken je wel stroom maatschappijen als Vandebron of Vattenfall. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Nootdorp? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna zie je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Per aanbieder zie je wat je per jaar kwijt bent en de optionele korting voor nieuwe klanten. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze pagina ontdek je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Nootdorp.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €262

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Nootdorp? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Vattenfall.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Premie/maand 12 maanden
1 jaar Vattenfall €130 €10,83 €1.580,65
3 jaar Vattenfall €150 €4,17 €1.700,65
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.820,65

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nootdorp”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Nootdorp:

 1. Anode Energie
 2. Energieflex
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Nootdorp die energie verbruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je relatief veel van de stroom op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Eneco.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Nootdorp? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Nootdorp zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak in het voorjaar en najaar. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen hanteren doorgaans hoge welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €141

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De volgende energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het kersverse contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Nootdorp zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zuid-Holland. Elke 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Hoogezand.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt nu de meest goedkope energiemaatschappij voor jouw situatie. Let op: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Interessant: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Nootdorp


Zo vind je de goedkoopste energie in Nootdorp

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu makkelijk de goedkoopste stroom in Nootdorp (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Behulpzame service
Aantrekkelijke kortingen

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Vriendelijke service
Goede welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
3 jaar vast of variabel
Mooie welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Maandelijks bijstellen
Goede welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Persoonlijke service
Mooie aanbiedingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
1 jarig contract
Flinke welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Verschillende contracten
Interessante acties

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Eenvoudig afsluiten
Flinke aanbieding

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Vaste prijs stroom
Goede welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Goede medewerkers
Scherpe welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Charmante service
Hoge aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Diverse prijsafspraken
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Nootdorp

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Nootdorp? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan bekijk jij snel de meest voordelige gasleverancier. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en vergelijk aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Pijnacker-Nootdorp). Een geschikte organisatie gevonden? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Zwolle.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en stap online over in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.