Energie vergelijken Norg Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €255


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Norg? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Waarschijnlijk ken jij leveranciers van stroom zoals Energiedirect.nl en Qwint. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Norg? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend vind je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie vergelijk je de prijs per jaar en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Advies nodig? Op deze pagina tref je handige info over gas, stroom en licht in Norg.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €204

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil je een goedkoop energiecontract in Norg? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Essent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Premie/maand Overzicht
1 jaar Essent €140 €11,67 €1.580,70
3 jaar Essent €160 €4,44 €1.700,70
5 jaar Essent €0 €0 €1.820,70

Bij een lang contract liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met deze website vergelijk je supersnel en zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Norg”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of ga voor in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Norg:

 1. E.ON
 2. HVC
 3. Oxxio

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Norg waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welk soort tarief het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is een hele klus om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Energiedirect.nl.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Norg? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Norg zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders kunnen een aanbod doen met aantrekkelijke welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €146

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Kies de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De aankomende energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Norg zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Per jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Hooghalen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt direct de voordeligste maatschappij voor jou. Advies: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Let op: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Norg


Stap over naar de goedkoopste energie in Norg

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu direct de goedkoopste stroom in Norg (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
1 jaar vast of variabel
Verleidelijke kortingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Aangename service
Mooie aanbieding

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Termijnbedrag wijzigen
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Overstapservice
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Overstapservice
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Direct overstappen
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
3 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Goede klantenservice
Flinke welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Contract wijzigen
Scherpe welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Vaste & variabele prijzen
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Verbruik aanpassen
Mooie aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Sympatieke service
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Norg

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, voor warm water en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Norg? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij in luttele seconden de aantrekkelijkste gas aanbieder. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en vergelijk de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Noordenveld). Een aantrekkelijke organisatie aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Drenthe.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Noordenveld.