Energie vergelijken Nuland Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €255


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Nuland? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Toonaangevende partijen zijn leveranciers van stroom als Vandebron en Leon Zeewolde. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Nuland? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder vind je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Direct meer informatie lezen? Via deze pagina check je bruikbare info over gas, stroom en licht in Nuland.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €262

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan ontvang je een leuke korting. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Nuland? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Qurrent .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Duur Maatschappij Premie Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Qurrent €180 €15,00 €1.580,90
3 jaar Qurrent €200 €5,56 €1.700,90
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.820,90

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je vlot en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Nuland”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Nuland:

 1. De Vastelastenbond
 2. Engie
 3. Oxxio

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Nuland met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk direct de aanbieder Fenor.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Nuland? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Nuland is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen veranderen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen + overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas hebben gewoonlijk interessante welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €182

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Kies de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jouw “nieuwe” leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze kersverse overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Nuland zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Na afloop van elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Hoogmade.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt nu de meest aantrekkelijke energieleverancier voor jou. Belangrijk: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Goed om te weten: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Nuland


Profiteer van de goedkoopste energie in Nuland

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu meteen de goedkoopste stroom in Nuland (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Goede medewerkers
Interessante acties

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Betalen in termijnen
Flinke welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Goede medewerkers
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Nette klantenservice
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene stroom
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Goede medewerkers
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Nette klantenservice
Goede welkomstpremie

logo engie

Engie

100% duurzaam
Flexibele gasprijs
Sublieme kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Online verbruik inzien
Sublieme kortingen

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Aangename service
Interessante kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Vriendelijke service
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Nuland

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Nuland? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je zonder moeite de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en check aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Maasdonk). Een goedkope maatschappij aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Noord-Brabant.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Maasdonk.