Energie vergelijken Numansdorp Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €288


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Numansdorp? De keuze is vandaag de dag erg groot. Erkende organisaties zijn stroomaanbieders als Eneco en Greenchoice. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Numansdorp? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens kies je de looptijd van de verbintenis (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens check je direct de goedkoopste energieaanbieder. Van elke organisatie zie je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Via deze pagina tref je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Numansdorp.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €232

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Wil je een goedkoop energiecontract in Numansdorp? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Green Choice .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Green Choice €190 €15,83 €1.580,95
3 jaar Green Choice €210 €5,83 €1.700,95
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.820,95

Naarmate de contractperiode toeneemt ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Via onze tool vergelijk je vluchtig en probleemloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Numansdorp”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van wind of de zon. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Numansdorp:

 1. Budget Energie
 2. HVC
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Numansdorp waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Verbruik jij meer dan 50% van de energie rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over Greenchoice.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Numansdorp? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Numansdorp zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Maatschappijen bieden vaak serieuze welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €286

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw situatie.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Je toekomstige leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Numansdorp zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zuid-Holland. Na een periode van een jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Hoogvliet.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste energieleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Let op: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Tip: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Numansdorp


Profiteer van de goedkoopste energie in Numansdorp

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu meteen de goedkoopste stroom in Numansdorp (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zuid-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Persoonlijke service
Mooie welkomstbonus

logo essent

Essent

Jaren actief
Contract wijzigen
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Goede service
Mooie welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
2 jarig contract
Flinke welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Goede service
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
3 jarig contract
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Betalen in termijnen
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Goede medewerkers
Goede welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Direct overstappen
Flinke aanbieding

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Overstaphulp
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Variabele gasprijzen
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Numansdorp

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Numansdorp? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij binnen mum van tijd de voordeligste aanbieder. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Cromstrijen). Een aantrekkelijke partij aangetroffen? Stap dan direct online over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Limburg.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Cromstrijen.