Energie vergelijken Odiliapeel Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Odiliapeel? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Waarschijnlijk ken jij stroommaatschappijen als Essent of Oxxio. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Odiliapeel? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is simpel. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens selecteer je de looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker tref je de prijs per jaar en de beschikbare cashback-korting. Hulp nodig bij kiezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Odiliapeel.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €198

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: langetermijncontracten zijn prijziger dan een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Odiliapeel? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van NLE .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar NLE €130 €10,83 €1.581,40
3 jaar NLE €300 €8,33 €1.701,40
5 jaar NLE €0 €0 €1.821,40

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Odiliapeel”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of filter op groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Odiliapeel:

 1. Vandebron
 2. Greenchoice
 3. UnitedConsumers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke woning in Odiliapeel met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welke van deze opties het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw stroom in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het vergt heel wat om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Oxxio.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Odiliapeel? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. Rondom Odiliapeel zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders geven jouw aantrekkelijke welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €289

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Spot de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Je nieuwgekozen energiemaatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Odiliapeel zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar heb je dan recht op een compensatie. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Houten.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Doorslaggevend: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Noemenswaardig: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Odiliapeel


Vind de goedkoopste energie in Odiliapeel

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu direct de goedkoopste stroom in Odiliapeel (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Charmante service
Prominente acties

logo essent

Essent

Levert ketels
Goede medewerkers
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
1 jarig contract
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Eenvoudig afsluiten
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Snel oversluiten
Flinke welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Sympatieke service
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
3 jarig contract
Scherpe welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Vaste & variabele prijzen
Goede welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Online account
Mooie welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Eenvoudig afsluiten
Aantrekkelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Odiliapeel

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de energienota. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, om te douchen en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Odiliapeel? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je gelijk de meest goedkope gas aanbieder. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Uden). Een geschikte aanbieder aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Aalsmeerderbrug.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Uden.