Energie vergelijken Oeffelt Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en gauw energieprijzen vergelijken in Oeffelt? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Waarschijnlijk ken jij stroomaanbieders als bijvoorbeeld DELTA of Qwint. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Oeffelt? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna zie je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke maatschappij check je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstbonus. Alles weten over contracten en tarieven? Hier check je handige info over gas, stroom en licht in Oeffelt.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €249

Een lage stroom- en gasrekening. Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gewoon afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Oeffelt? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Green Choice .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €160 €13,33 €1.581,55
3 jaar Green Choice €330 €9,17 €1.701,55
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.821,55

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Oeffelt”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of ga voor groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Oeffelt:

 1. Budget Energie
 2. HVC
 3. UnitedConsumers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Oeffelt met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij Qurrent.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Oeffelt? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Oeffelt zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, direct in januari, en halverwege in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders bieden namelijk sensationele welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €154

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je nieuwe leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Oeffelt zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Huijbergen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de voordeligste energiemaatschappij voor jou. Let op: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Oeffelt


Ontdek de goedkoopste energie in Oeffelt

Betaal jij teveel voor de stroom? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Oeffelt (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Tussentijds aanpassen
Mooie welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Goede klantenservice
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Persoonlijke service
Aantrekkelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Vaste prijs stroom
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Meerdere contracten
Verleidelijke kortingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Flexibele gasprijs
Flinke aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
1 jarig contract
Hoge welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Simpele voorwaarden
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Aangename service
Verleidelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Overstaphulp
Mooie welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Betalen in termijnen
Verleidelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Termijnbedrag wijzigen
Fikse aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Oeffelt

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de energienota. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, voor warm water en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Oeffelt? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vind je direct de aantrekkelijkste gasleverancier. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Boxmeer). Een passende aanbieder kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Aalten.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Boxmeer.