Energie vergelijken Ohé en Laak Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €293


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Ohé en Laak? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk hierbij aan stroomleveranciers als Energieflex en NLE. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Ohé en Laak? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna selecteer je de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Van elke energieaanbieder ontdek je de kosten per 12 maanden en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je rijke informatie over stroom, gas en licht in Ohé en Laak.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €226

Minder betalen voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Ohé en Laak? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Budget Energie .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Korting Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Budget Energie €210 €17,50 €1.581,80
3 jaar Budget Energie €380 €10,56 €1.701,80
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.821,80

Naarmate de contractperiode toeneemt daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via deze pagina vergelijk je vluchtig en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Ohé en Laak”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Ohé en Laak:

 1. Anode Energie
 2. HVC
 3. Pure Energie

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Ohé en Laak die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (overdag) een een prijs voor daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van de energie tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere de koelkast of vriezer. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Liander.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Ohé en Laak? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Ohé en Laak is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders bieden vaak sublieme welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €215

 1. Ga na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie aanstaande maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Ohé en Laak zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Limburg. Elke 12 maanden ontvang je een vereffening. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Huizinge.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet meteen de meest aantrekkelijke energieaanbieder die past bij jouw situatie. Doorslaggevend: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Hint: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Ohé en Laak


Vind de goedkoopste energie in Ohé en Laak

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu probleemloos de goedkoopste stroom in Ohé en Laak (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstkorting

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Nette service
Verleidelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Tussentijds aanpassen
Fikse welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Overstapservice
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Simpele voorwaarden
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Persoonlijk advies
Concurrerende acties

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Persoonlijke service
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Flexibele stroomprijs
Mooie aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
2 jaar vast of variabel
Sublieme acties

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Maandelijks bijstellen
Mooie aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
1 jarig contract
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Ohé en Laak

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energienota. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Ohé en Laak? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij razendsnel de meest betaalbare gasmaatschappij. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Maasgouw). Een voordelige gasmaatschappij gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Abbekerk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Maasgouw.