Energie vergelijken Oldekerk Start met vergelijken en bespaar wel €256


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in Oldekerk? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Gerespecteerde organisaties zijn stroomaanbieders zoals UnitedConsumers en Qurrent. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Oldekerk? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend check je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder tref je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstpremie. Zoek je wat handig naslagwerk? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je handige info over stroom, gas en licht in Oldekerk.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar vandaag nog €245

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Oldekerk? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar Vattenfall €190 €15,83 €1.582,45
3 jaar Vattenfall €190 €5,28 €1.702,45
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.822,45

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg duur is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met de vergelijker vergelijk je vluchtig en zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Oldekerk”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Oldekerk:

 1. Clean Energy
 2. Leon Zeewolde
 3. NLE

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Oldekerk met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij meer dan de helft van de stroom op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het vergt heel wat om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als De Vastelastenbond.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Oldekerk? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Oldekerk is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers geven jouw enorme welkomst vergoedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €295

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Selecteer de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie nieuwgekozen aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het kersverse contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Oldekerk zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Groningen. Per jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Idzega.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt meteen de voordeligste stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Goed om te weten: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Oldekerk


Zo vind je de goedkoopste energie in Oldekerk

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Kies nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Oldekerk (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Groningen)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Flexibele of vaste prijs
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Persoonlijk advies
Mooie welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Simpele voorwaarden
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Vaste prijs gas
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Contract wijzigen
Hoge welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Contract wijzigen
Scherpe welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
2 jaar vast of variabel
Interessante kortingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Charmante service
Hoge welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Maandelijks bijstellen
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
2 jaar vast of variabel
Flinke aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Variabele stroomprijzen
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Oldekerk

Het verbruik van gas bepaalt deels de energierekening. Gas wordt verbruikt om het in huis warm te maken, om water op te warmen en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Oldekerk? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij zonder problemen de meest betaalbare gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je actuele gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en check de gunstigste gas-prijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Grootegast). Een goedkope maatschappij gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Afferden.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Grootegast.