Energie vergelijken Oost West en Middelbeers Check alle energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €292


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Oost West en Middelbeers? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Waarschijnlijk ken jij aanbieders van stroom zoals Allure Energie of NLE. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Oost West en Middelbeers? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Verder kies je de ideale looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna zie je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Per organisatie zie je de energiekosten per jaar en de geldende welkomstkorting. Advies nodig? Op onze website vind je rijke informatie over gas, stroom en licht in Oost West en Middelbeers.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €239

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: langdurige overeenkomsten zijn prijziger dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Oost West en Middelbeers? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Green Choice .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Korting/maand Totaal
1 jaar Green Choice €220 €18,33 €1.583,35
3 jaar Green Choice €370 €10,28 €1.703,35
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.823,35

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je snel & vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Oost West en Middelbeers”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Oost West en Middelbeers:

 1. Clean Energy
 2. Essent
 3. NLE

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Oost West en Middelbeers die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het valt soms tegen om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Oxxio.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Oost West en Middelbeers? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Oost West en Middelbeers is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in eind Juli en in begin Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers bieden vaak sublieme welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €155

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw gegevens.
 3. Kies de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De aankomende leverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze aankomende overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Oost West en Middelbeers zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Jaarsveld.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet in een oogopslag de voordeligste leverancier die past bij jouw situatie. Noemenswaardig: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Doorslaggevend: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Oost West en Middelbeers


Vind de goedkoopste energie in Oost West en Middelbeers

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu snel de goedkoopste stroom in Oost West en Middelbeers (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Charmante service
Aantrekkelijke acties

logo essent

Essent

Levert ketels
Maandelijks bijstellen
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Persoonlijke service
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
2 jarig contract
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Behulpzame service
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Goede service
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Variabele stroomprijzen
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Meerdere contracten
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Snel af te sluiten
Mooie welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Hulp bij overstappen
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Flexibele of vaste prijs
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Oost West en Middelbeers

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energienota. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Oost West en Middelbeers? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij probleemloos de voordeligste gasleverancier. Op deze website vind je actuele gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Oirschot). Een passende organisatie gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Alphen aan den Rijn.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Oirschot.